Gyakori kérdések

Hogyan tudok vásárolni a csomagolásmentes boltban?

Hozd magaddal otthonról a saját tárolóidat, ez lehet műanyag doboz vagy vödör, zabkása henger, befőttes üveg, vászonszatyor és ezeket tudod megtölteni Nálunk csomagolásmentes kimérős termékeinkkel. Az üzletbe belépve jobbra le tudod mérni a tárolódat és filccel ráírni, hogy hány gramm. Utána meg tudod tölteni a kiválasztott termékkel. A pultnál fizetéskor újra lemérjük és levonjuk belőle a tároló súlyát. Így csak a ténylegesen vásárolt mennyiséget fizeted ki. Az üveges kiszerelésben kapható termékeink üvegét, ha elfogyott – kimosva vissza tudod hozni nekünk és mi visszajuttajuk a termelőnek, így körforgásban tartjuk őket.

Hogyan tudlak megközelíteni Titeket?

Tömegközlekedéssel a 7-es, 58-as, 114-es, 153-as, 213-as, 214-es buszok Tétényi út 30. megállótól vagyunk a legközelebb, M4-es metróval és 1-es villamossal a Bikás park megállótól pár perc séta a Szent Imre kórház irányába. Vonattal a Kelenföld vasútállomástól 10 perc séta. Autóval is meg tudtok állni előttünk, a Festékbolt előtt vagy a Spar mellett. Jöhettek gyalog, kerékpárral, rollerrel, kismotorral, babakocsival is. MOL Bubi bicikli állomások is létesültek a Szent Imre Kórháznál és a Bikás parknál is.

Lehet házhoz rendelni Tőletek?

Igen a Wolt-on keresztül. És e-mailben vagy telefonon leadott rendelés esetén GLS házhozszállítással vagy 5 kg alatt Foxpost automatába.

Link:

https://wolt.com/en/hun/budapest/venue/lemerem-csomagolasmentes-bolt

Hogyan tudok fizetni Nálatok?

Készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni az üzletben. Illetve már ajándékutalvány vásárlásásra is van lehetőség tetszőlegesen válaszott összegben és nevet is fel tudunk tüntetni rajta.

Ha olajat vagy ecetet szeretnék vásárolni akkor is le kell mérnem a tárolómat?

A fenti termékek esetében literben határoztuk meg az árakat, így elég ha tudod vagy ha rá van írva a tárolódra, hogy mennyi az űrtartalma. Ha esetleg nincsen rajta, akkor találsz egy bevonalazott mérő edényt, ennek segítségével könnyen kiderül hogy pontosan mennyit szeretnél vinni belőle literben. 2022. január 31-től a tisztítószerek, folyékony szappan, tusfürdő, kimérős samponok és balzsamok is kg-ban kerülnek értékesítésre. Így az ezeknek hozott tárolókat is kérjük, hogy mérjétek le megtöltés előtt.

Be lehet-e jönni kutyával és gyerekkel vásárolni Hozzátok?

Szerdánként kutyabarát napot tartunk, így reméljük, hogy annak sem kellemetlenség ennek az egy napnak a kijelölése aki nem szeretne kutyával egy boltban vásárolni. Gyerekek számára pedig gyereksarkot alakítottunk ki a belső helyiségben, őket is szívesen látjuk. Addig a szülők kényelmesebben tudnak vásárolni.

Tartotok előadásokat csomagolásmentes várálással és komposztálással kapcsolatban?

Igen, nagyon szívesen megyünk cégekhez, intézményekhez, akár baráti társaságokhoz, gyerekekhez és felnőttekhez egyaránt hulladékcsökkentés, zero waste kiegészítők, hogyan kezdjünk bele, az életünk és a háztartásunk melyik részén mit tudunk megtenni témakörökben. Keressetek minket nyugodtan ezzel kapcsolatban is.

A szerves hulladékot hova tudom gyűjteni, le tudom adni Nálatok?

Igen, a bolttól nem messze létesítettünk egy közösségi komposztáló pontot, ahova bárki elhozhatja a szerves hulladékot. Keresd a Bikás parki Komposztbarátok FB csoportot.