Bemutatkozás

Csomagolásmentes élelmiszerekkel és zero waste kiegészítőkkel várunk boltunkban. A nálunk kapható kimérős árukat saját tárolóidban viheted haza, ezek lehetnek befőttes üvegek, vászonzsákok, műanyag vödrök és dobozok, hengeres tárolók. A bejárat mellett kérjük mérd le a tárolód súlyát és írd rá, ahogy kiírja a mérleg. Fedővel együtt ajánljuk lemérni, így nem borul ki véletlenül, amikor majd a pulthoz hozod. Nyugodtan szedj, szórj, önts amelyik csomagolásmentes termékből és amennyit szeretnél, itt nem a csomagolás dönti el helyetted a mennyiséget. Ha kész vagy a pultnál újra lemérjük, levonjuk a tárolód súlyát, így természetesen csak a megvásárolt mennyiséget fizeted ki.

Miért vannak üveges termékek is a csomagolásmentes boltban? Az üveges termékek csomagolását megköszönjük, ha visszahozod és mi eljuttatjuk a termelőnek, aki újratölti, így ezekből sem keletkezik hulladé, körforgásban tartjuk őket.

Anna, Márk és Jázmin a Lemérem 1 éves születésnapján

Minden termékünk pálmaolajmentes, ez fontos érték a számunkra. Az esőerdőkben lerombolásra kerül az értékes ökoszisztéma, azért hogy teret nyerjenek ezeknek a fáknak a telepítésére. Az esőerdők pusztítása hozzájárul a globális felmelegedéshez, veszélyezteti az ott élő állatokat, szennyezi a levegőt a növényvédőszerek és az égetéses erőírtás miatt. Sajnos az előállítási költsége nagyon alacsony, ezért népszerű a pálmaolaj. De sokszor gyerekeket dolgoztatnak, hogy leszedjék a pálma gyümölcsét, alacsony munkabérért, nem megfelelő körülmények között. Forrás: prove.hu

Vélemények Rólunk:

Csabi: Nagyon kedves eladók, környezetkímélő alternatíva a szemetet termelő nagybevásárlásoknak és nem utolsó sorban nem is a világ pénzét kérik el ezért!

Ágnes: Szuper kínálat, jó hangulat, jó árak – biztos jövök még!

Tamás: Nagyon jó kis bolt, kedves a kiszolgálás. Nagyon örülök, hogy egyre több a csomagolásmentes bolt a városban, úgy gondolom, hogy a jelenlegi ökológiai válságban multik helyett csak ilyen helyen szabadna élelmiszert vásarolnia az embereknek, támogatva a helyi kisvállalkozásokat, és a hulladekmentességre való törekvést! ??

Luca: Mindent kaptam, amire szükségem van ?☺️ extra pont a tea, tészta és az édesség szekciónak!

Tamara: Kedves boltocska, ahol minden szükséges dolgot megtalálok nyomasztó túlkínálat nélkül, és végre nem kell egy csomó szemetet is hazavinni! Az eladólány nagyon kedves és segítőkész. Új kedvenc helyem van ❤

János: Jól megközelíthető helyszínen, széles termékválaszték, kedves emberek. Nem hiányzik semmi.

Csomagolásmentes bolt – Lemérem