Bemutatkozás

Csomagolásmentes élelmiszerekkel és zero waste kiegészítőkkel várunk boltunkban. A nálunk kapható kimérős árukat saját tárolóidban viheted haza, ezek lehetnek befőttes üvegek, vászonzsákok, műanyag vödrök és dobozok, hengeres tárolók. A bejárat mellett kérjük mérd le a tárolód súlyát és írd rá, ahogy kiírja a mérleg. Fedővel együtt ajánljuk lemérni, így nem borul ki véletlenül, amikor majd a pulthoz hozod. Nyugodtan szedj, szórj, önts amelyik csomagolásmentes termékből és amennyit szeretnél, itt nem a csomagolás dönti el helyetted a mennyiséget. Ha kész vagy a pultnál újra lemérjük, levonjuk a tárolód súlyát, így természetesen csak a megvásárolt mennyiséget fizeted ki.

Miért vannak üveges termékek is a csomagolásmentes boltban? Az üveges termékek csomagolását megköszönjük, ha visszahozod és mi eljuttatjuk a termelőnek, aki újratölti, így ezekből sem keletkezik hulladé, körforgásban tartjuk őket.

Anna, Márk és Jázmin a Lemérem 1 éves születésnapján

Minden termékünk pálmaolajmentes, ez fontos érték a számunkra. Az esőerdőkben lerombolásra kerül az értékes ökoszisztéma, azért hogy teret nyerjenek ezeknek a fáknak a telepítésére. Az esőerdők pusztítása hozzájárul a globális felmelegedéshez, veszélyezteti az ott élő állatokat, szennyezi a levegőt a növényvédőszerek és az égetéses erőírtás miatt. Sajnos az előállítási költsége nagyon alacsony, ezért népszerű a pálmaolaj. De sokszor gyerekeket dolgoztatnak, hogy leszedjék a pálma gyümölcsét, alacsony munkabérért, nem megfelelő körülmények között. Forrás: prove.hu

Vélemények Rólunk:

Csabi: Nagyon kedves eladók, környezetkímélő alternatíva a szemetet termelő nagybevásárlásoknak és nem utolsó sorban nem is a világ pénzét kérik el ezért!

Ágnes: Szuper kínálat, jó hangulat, jó árak – biztos jövök még!

Tamás: Nagyon jó kis bolt, kedves a kiszolgálás. Nagyon örülök, hogy egyre több a csomagolásmentes bolt a városban, úgy gondolom, hogy a jelenlegi ökológiai válságban multik helyett csak ilyen helyen szabadna élelmiszert vásarolnia az embereknek, támogatva a helyi kisvállalkozásokat, és a hulladekmentességre való törekvést! ??

Luca: Mindent kaptam, amire szükségem van ?☺️ extra pont a tea, tészta és az édesség szekciónak!

Tamara: Kedves boltocska, ahol minden szükséges dolgot megtalálok nyomasztó túlkínálat nélkül, és végre nem kell egy csomó szemetet is hazavinni! Az eladólány nagyon kedves és segítőkész. Új kedvenc helyem van ❤

János: Jól megközelíthető helyszínen, széles termékválaszték, kedves emberek. Nem hiányzik semmi.

Petra: Korrekt csomagolásmentes üzlet, minden alap dolgot be lehet szerezni, a teák pedig különösen finomak.

Viktória: Régóta terveztem menni, végre sikerült. Színes a kínálat, az árak is jók, sokszor fogok itt még megfordulni

Dóra: Sokminden kapható és mindig nagyon kedvesek, segítőkészek 🙂

Nóra: Mindig kedves kiszolgálás és valóban környezettudatos termékek vannak.

Ildi: Kedves kiszolgálás, szuper termékek, és elfogadható ár. A kedvenc csomagolásmentes boltom 🙂

András: Szuper hely, itt mindig érzem nem csak egy vásárló vagyok 🙂

Marietta: Szuper termékek, kedves eladó, és azt is megtaláltam itt, amit máshol nem. Nagyon tetszett. 💚

Miklós: Szép választék a hulladékmentes árukból. Nem csak élelmiszereket, hanem háztartási vegyszereket is. Barátságos személyzet, és nagyon szenvedélyesek a hulladékmentes élet iránt.

László: Ajánlom, jó a kínálat!

Zoltán: Már régóta terveztem, de ma sikerült eljutnom. A honlapon megtalálható, hogy milyen termék (árral együtt) kapható az üzletben, így elsőre felkészülten érkezhettem, hogy mit veszek. Nagyon hangulatos hely, amire nekem szükségem van, majdnem minden kapható, és árban is kedvező. Ami külön tetszik, hogy van tojás és veresegyházi koktélparadicsom is.

Anna: Segítőkész kiszolgálás, és széles választék 🙂

Csaba: Nagyon izgalmas hely. Itt teljesen mást jelent vásárolni, mint egy hagyományos boltban. Ezen a helyen csomagfeladás is lehetséges. A fiatalember a pult mögött, nagyon udvarias, kedves és segítőkész. Próbáljátok ki.

Judit: Kedves, mosolygós kiszolgálás, széles választék, hazai termékek. Ajánlom mindenkinek, aki mellettem áll a zerowaste életmód „startkövén”. Kezd kicsi lenni a hely, én egyet velük előreléptem, gyertek ti is. 🙂

Csomagolásmentes bolt – Lemérem